Blogissani on kuvia kasveista ja puutarhoista. Vasemmalla reunalla rullaavat blogitekstit, joissa kasvit on nimetty. Kokoan blogarkistoa osin kasvien tunnistusta ajatellen. Oikealla reunalla ja sivun alaosassa on kuvia, joissa lukee Click. Niitä klikkaamalla siirryt toisille sivustoille ja uusiin puutarhamaisemiin.

My blog consists of pictures of various plants and gardens. On the left side of the screen you can roll my texts where the plants are identified. I do this blog concerning identification of plants. On the right side of the screen and down below you can see pictures with click-windows on them. By clicking them you can go to other websights and new garden views.

tiistai 31. toukokuuta 2011

News in Finnish

Hortonomi Norah Thibault esitteli FST5 -haastattelussa
pelargonejakin. Hän oli valinnut saman lajikkeen kuin omani.
Saattaisi olla Pelargonium x hortorum 'Flower Faisy White Splash'?
Lehtitaloilla täällä Suomessa ei ole rahaa. En saanut valokuvaajaa Chelseaa varten. Kuvasin itse. Kun rankka ukkoskuuro tuli, en päässyt suojaan pressitaloon, yritin kyllä. Menin puun alle. Kamerani eivät kastuneet, sillä Chelseassa jaettiin ilmaisia kertakäyttösadetakkeja. Ups, pian olen todella free. Jos, niin minulla on aikaa istuskella Ihanassa Kahvilassa, joka avataan Helsingin Kalasatamassa 1.6. Yrttejä, taidetta ja erinomaista kahvia, kuulin. Pian jonotamme kaikki.

Konttikahvilanpitäjä on Sanni Jouhki. Suunnittelussa on ollut mukana myös designeri Asli Ufacik. Asli auttoi meitä kastelussa, kun kuvasimme kirjaa Puutarhan vihreä vuosi
Katso kirjasta sivu 198 ja katso myös
http://www.facebook.com/pages/Ihana-Kahvila/130517067026801?v=info

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.