Blogissani on kuvia kasveista ja puutarhoista. Vasemmalla reunalla rullaavat blogitekstit, joissa kasvit on nimetty. Kokoan blogarkistoa osin kasvien tunnistusta ajatellen. Oikealla reunalla ja sivun alaosassa on kuvia, joissa lukee Click. Niitä klikkaamalla siirryt toisille sivustoille ja uusiin puutarhamaisemiin.

My blog consists of pictures of various plants and gardens. On the left side of the screen you can roll my texts where the plants are identified. I do this blog concerning identification of plants. On the right side of the screen and down below you can see pictures with click-windows on them. By clicking them you can go to other websights and new garden views.

torstai 26. toukokuuta 2011

Kew The Royal Botanical Gardens

Punarinta saapuu muutámia päiviä minun jälkeeni. Rankka lento. Lontoossa on ollut kuiva aurinkoinen kevät. Se näkyy kasveissa. Kasvitieteellisessäkin on kulottunutta, ruusuissa runsaasti kirvoja. Välimeren kasvit pitävät tästä. Kuvissa alhaalla Palm House, Rosa Tuscany 'Suberb', Prunus, Lavandula, Olea Europaea. Kerron lisää, kun olen kotona ja töissä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.