Blogissani on kuvia kasveista ja puutarhoista. Vasemmalla reunalla rullaavat blogitekstit, joissa kasvit on nimetty. Kokoan blogarkistoa osin kasvien tunnistusta ajatellen. Oikealla reunalla ja sivun alaosassa on kuvia, joissa lukee Click. Niitä klikkaamalla siirryt toisille sivustoille ja uusiin puutarhamaisemiin.

My blog consists of pictures of various plants and gardens. On the left side of the screen you can roll my texts where the plants are identified. I do this blog concerning identification of plants. On the right side of the screen and down below you can see pictures with click-windows on them. By clicking them you can go to other websights and new garden views.

lauantai 21. toukokuuta 2011

Sekaisin saaristosta

Vierailin länsisaaristossa. Kunnostin keittiötarhaa. Toin mausteyrttejä ja vein mukanani saaresta narsisseja, joiden kantaäidit on istututettu sinne 30-luvulla. Niitä kasvaa villiintyneinä ja paljon. Sydämeen sattui hetkellä, jolloin kaivoin mullasta ylös kasvupaikalleen sopeutuneita sipulituppaita; Nuppuisina ja kasvukauden herkimpinä hetkinä.

Kitkin rikkakasveja ja säntäilin saaressa, jotta näkisin kevään kaikki nuput ja versot. Huokaus. Lähettäkää minulle rahaa, niin kirjoitan seuraavan kirjani tästä huikeasta saaresta, sen rakennusten ja kasvillisuuden historiasta. Hymiö.Lisää keittiötarhasta uudessa blogissani Työssä puutarhassa //blogit.yhteishyva.fi/tyossa_puutarhassa/.
Siinä työskentelen ja annan ohjeita muillekin. Tämä omani on kuin postimerkkien keräilyä, tallennan lähinnä kasvien kuvia ja lajinimiä. Kirjoitan vähän. Nyt halusin jakaa saaristokokemukseni toisin.
Oli se vaan niin ihanaa!

Narcissus sp. Voisi olla runoilijannarsissi

Rosa sp.Bergenia sp. vuorenkilpiRibes rubrum lännenpunaherukkaAcer platanoides metsävaahteraEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.