Blogissani on kuvia kasveista ja puutarhoista. Vasemmalla reunalla rullaavat blogitekstit, joissa kasvit on nimetty. Kokoan blogarkistoa osin kasvien tunnistusta ajatellen. Oikealla reunalla ja sivun alaosassa on kuvia, joissa lukee Click. Niitä klikkaamalla siirryt toisille sivustoille ja uusiin puutarhamaisemiin.

My blog consists of pictures of various plants and gardens. On the left side of the screen you can roll my texts where the plants are identified. I do this blog concerning identification of plants. On the right side of the screen and down below you can see pictures with click-windows on them. By clicking them you can go to other websights and new garden views.

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Puutarhan vihreä vuosi The Green Year of the Garden

Olen samaa mieltä kuin David Sexton Evening Standardissa eilen. Multaista täytyy olla ennenkuin syntyy puutarha. Hän pohtii aihetta artikkelissaan laajemminkin kuin tässä alhaalla olevassa lainauksessani. Minä olen pohtinut asiaa kokonaisen kirjan verran. Mutta nyt Kew Gardeniin. Ei lippua Chelseaan vielä, yksi lippu on ja se on tänne:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.