Blogissani on kuvia kasveista ja puutarhoista. Vasemmalla reunalla rullaavat blogitekstit, joissa kasvit on nimetty. Kokoan blogarkistoa osin kasvien tunnistusta ajatellen. Oikealla reunalla ja sivun alaosassa on kuvia, joissa lukee Click. Niitä klikkaamalla siirryt toisille sivustoille ja uusiin puutarhamaisemiin.

My blog consists of pictures of various plants and gardens. On the left side of the screen you can roll my texts where the plants are identified. I do this blog concerning identification of plants. On the right side of the screen and down below you can see pictures with click-windows on them. By clicking them you can go to other websights and new garden views.

tiistai 24. toukokuuta 2011

vaarallista elämää dangerous living

Kuuntelen aamu-uutisia. Myös Barack ja Michelle Obama ovat Lontoossa. Hetken päästä ihan lähellä. Ovat juuri nyt matkalla Buckinham Palaceen. Uutistoimittajat hihittelevät, kun yksi ensimmäisistä tapahtuman limusiineista ei pääse kynnyksen yli. Jää kiinni sisääntulotien korotukseen. Nyt lähden aamiaiselle pohtimaan, pitäisikö vilkaista palatsia ja kannattaako tänään pestä tukka.

Älkää kertoko äidille, että Obamat ovat täällä. Hän huolestuu. Kukkanäyttely, jossa on massoittain ihmisiä, olisi oiva kohde kaikenlaiselle. Tänään on kaupunkipäivä, huomenna Kew Garden ja vasta torstaina sitten lipunmetsästystä näyttelyyn. Kysyn Michelleltä, voisiko hän auttaa tässä, jos hänet tapaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.