Blogissani on kuvia kasveista ja puutarhoista. Vasemmalla reunalla rullaavat blogitekstit, joissa kasvit on nimetty. Kokoan blogarkistoa osin kasvien tunnistusta ajatellen. Oikealla reunalla ja sivun alaosassa on kuvia, joissa lukee Click. Niitä klikkaamalla siirryt toisille sivustoille ja uusiin puutarhamaisemiin.

My blog consists of pictures of various plants and gardens. On the left side of the screen you can roll my texts where the plants are identified. I do this blog concerning identification of plants. On the right side of the screen and down below you can see pictures with click-windows on them. By clicking them you can go to other websights and new garden views.

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Buckingham Palace

Kuljimme eilen reittiä Buckingham Palace-St James's Garden-Covent Garden-China Town-Piccadilly Circus-Soho-Mayfair. Kuvaan Buckinghamin edessä bobbyt, poliisit ja median, joka kuvaa. Paikka oli Obaman ansiosta maailman turvallisin. Luulenpa, että kaikki paikalla olijat tallennettiin kameralle ja tunnistettiin.

Helikopterit hyrisivät taivaalla. Sukelsimme St James's Parkiin kevyen kesäisissä tunnelmissa. Kuuntelimme kunnianlaukauksia kansituoleissa puistossa, jonka ruoho oli kuivaa ja kulottunutta; Tuulinen aurinkoinen päivä. Kuvia on noin 450. Osa niistä on erittäinkin kuvaavia tosiaan. Oivallinen repparitarina, poliisiin ja median työpäivästä ja maailmasta, joka paikalla oli. Tällaista huutokauppaan suomalaisille lehdille tässä. Kirjoitin jo siellä. Taisin olla viimeisin, joka ohjattiin pois palatsin portilta.


Dianthus barbatus harjaneilikka
 St James Park LondonEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.