Blogissani on kuvia kasveista ja puutarhoista. Vasemmalla reunalla rullaavat blogitekstit, joissa kasvit on nimetty. Kokoan blogarkistoa osin kasvien tunnistusta ajatellen. Oikealla reunalla ja sivun alaosassa on kuvia, joissa lukee Click. Niitä klikkaamalla siirryt toisille sivustoille ja uusiin puutarhamaisemiin.

My blog consists of pictures of various plants and gardens. On the left side of the screen you can roll my texts where the plants are identified. I do this blog concerning identification of plants. On the right side of the screen and down below you can see pictures with click-windows on them. By clicking them you can go to other websights and new garden views.

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

punarinta ja vuohenputki

Unohduin puutarhaan koko päiväksi. Piti pyykätä ja pakata huomista matkaa ajatellen. Ajattelin vain, mutta en pakannut. Ymmärsin ensimmäistä kertaa vuohenputkien tarkoituksen. Tietysti niitä on, jotta kaksi kesää puutarhassani asustanut punarinta voi helposti poimia matoja kuohkeasta mullasta. Syövätkö ne matoja?

Kitken ahkerasti, sillä olen saanut monta haastattelupyyntöä ja suostunut. Seuraava työvaihe olisi ehkä imurointi. Säästän vähän puutarhastani medialle enkä laita vielä yleiskuvia siitä omaan blogiini. Anna, Maalaisunelma ja saattaapa myös Ylekin olla tänne tulossa. Olisi ollut kätevintä kutsua kaikki samana päivänä. Nyt siis kitken koko kesän punarinnan iloksi.

Muistakaa haastatella myös Puutarhan vihreä vuosi kirjan valokuvaajaa Hanna Marttista. Hän on puutarhuri myös ja saa varmasti lainata kuvauksiin puutarhoja, joita on kirjassamme. Hanna viihtyy ja on omillaan puistoissa ja kaupunkipuutarhoissa. Niitäkin Helsingissä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.