Blogissani on kuvia kasveista ja puutarhoista. Vasemmalla reunalla rullaavat blogitekstit, joissa kasvit on nimetty. Kokoan blogarkistoa osin kasvien tunnistusta ajatellen. Oikealla reunalla ja sivun alaosassa on kuvia, joissa lukee Click. Niitä klikkaamalla siirryt toisille sivustoille ja uusiin puutarhamaisemiin.

My blog consists of pictures of various plants and gardens. On the left side of the screen you can roll my texts where the plants are identified. I do this blog concerning identification of plants. On the right side of the screen and down below you can see pictures with click-windows on them. By clicking them you can go to other websights and new garden views.

maanantai 30. toukokuuta 2011

Garden Lady Norah Thibault

Herään aina aikaisin. Tänään en. Missasin Norah Thibaultin FST5 -haastattelun. Tapasin hänet livenä iltasella. Katson haastattelun Yle Areenalta.

Meillä on yhteisiä suunnitelmia. Molemmilla on aikaa niiden toteuttamiseen. Vihernurkka Gröna Hörnan on sulkenut myymälänsä. Norah ei enää herää aamuviideltä tilaaman kasveja enkä minä kirjoita päivisin ja kipitä töihin taimimyymälään iltaisin. Gröna Hörnan jatkaa edelleen. Norah kouluttaa, suunnittelee ja konsultoi, muun muassa.

Olemme molemmat mieltyneet sanaan tusensköna;olemme myös äitejä, jotka puhuvat perheistään. Vaihdamme pöytää Thibaultien metsäisessä puutarhassa sen mukaan, minne ilta-aurinko paistaa. Sää on kolea vielä, huomenna lämpenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.