Blogissani on kuvia kasveista ja puutarhoista. Vasemmalla reunalla rullaavat blogitekstit, joissa kasvit on nimetty. Kokoan blogarkistoa osin kasvien tunnistusta ajatellen. Oikealla reunalla ja sivun alaosassa on kuvia, joissa lukee Click. Niitä klikkaamalla siirryt toisille sivustoille ja uusiin puutarhamaisemiin.

My blog consists of pictures of various plants and gardens. On the left side of the screen you can roll my texts where the plants are identified. I do this blog concerning identification of plants. On the right side of the screen and down below you can see pictures with click-windows on them. By clicking them you can go to other websights and new garden views.

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Oxalis acetosella käenkaali


Lisää kuvateksti

Tänään tuntuu, että olen onnistunut elämässä. Löysin runsaasti kukkivia ketunleipäkasvustoja takapihaltani, josta olen kitkenyt vuohenputkia parikymmentä vuotta. Voisin syödä tämän ketunleivän ja lapsena niitä söinkin.

Lähden huomenna Lontooseen. Matkakohteina on Kew Garden ja Chelsea Flower Show. Saatan joutua seisoskelemaan kukkanäyttelyn portilla, sillä minulla ei ole lippua, matkakaverilla on. Myös tulivuoren purkaus Islannissa saattaa hankaloittaa matkustamistani. Kun olin lähdössä puutarhamatkalle Japaniin, tuli maanjäristys. Nyt tulivuori purkautuu. Kunnioitan luonnonvoimia, mutta mieluusti tälle matkalle lähtisin. Hmm.

Lähtisin, vaikka veneellä kasvien vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.