Blogissani on kuvia kasveista ja puutarhoista. Vasemmalla reunalla rullaavat blogitekstit, joissa kasvit on nimetty. Kokoan blogarkistoa osin kasvien tunnistusta ajatellen. Oikealla reunalla ja sivun alaosassa on kuvia, joissa lukee Click. Niitä klikkaamalla siirryt toisille sivustoille ja uusiin puutarhamaisemiin.

My blog consists of pictures of various plants and gardens. On the left side of the screen you can roll my texts where the plants are identified. I do this blog concerning identification of plants. On the right side of the screen and down below you can see pictures with click-windows on them. By clicking them you can go to other websights and new garden views.

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Valokuvaaja ja puutarhuri Hanna Marttisen nettisivuilla http://www.studiokiiltomato.fi/ on kuvia kirjastamme Puutarhan vihreä vuosi. Sivuilla on myös muita Hannan työnäytteitä: leikkokukka-asetelmia, kuvia kasveista, vuodenajoista ja ihmisistä. Hanna on ammattikuvaaja, joka kuvaa puutarhaa, mutta myös muita kiinnostavia aiheita ja ilmiöitä. Hanna on Kevätpuutarha 2011 messuilla lauantaina iltapäivällä osastolla 6b18.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.