Blogissani on kuvia kasveista ja puutarhoista. Vasemmalla reunalla rullaavat blogitekstit, joissa kasvit on nimetty. Kokoan blogarkistoa osin kasvien tunnistusta ajatellen. Oikealla reunalla ja sivun alaosassa on kuvia, joissa lukee Click. Niitä klikkaamalla siirryt toisille sivustoille ja uusiin puutarhamaisemiin.

My blog consists of pictures of various plants and gardens. On the left side of the screen you can roll my texts where the plants are identified. I do this blog concerning identification of plants. On the right side of the screen and down below you can see pictures with click-windows on them. By clicking them you can go to other websights and new garden views.

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Pelargonium graveolens & zonale

 Ostoksia puutarhamessuilta http://www.pukinpuutarha.com/

Pelargonium 'Distinction' punakukkainen kotipelargoni.
Vanha lajike vuodelta 1874, zonale-ryhmä. 

Pelargonium graveolens 'Attar of Roses'.
Ruusuntuoksuinen vanha tuoksupelargoni.
Kukinnot vaaleanpunaiset.

Pelargonium graveolens 'Concolor Lace'.
Lehdet harmaanvihreät.
Tuoksu pähkinäinen.
Kukkaväri pinkki.Pelargonium graveolens 'Torento'.
Tuoksu inkivääri. Kukkaväri vaalea lila.


1 kommentti:

  1. Kävin siellä minäkin.Olisin ostanut kestosuosikkejani Appleblossom rosebud:eja ja muutaman Mårbackan, mutta näyttivät olevan muidenkin suosiossa, sillä juuri ne olivat loppuneet.Nyt jännittää saanko minä yhdessä kevään kanssa puhallettua uutta elämää talven mökin pimeässä ja viileässä talvehtineisiin. Mintun tuoksuinen villipelakuu on varma tapaus; se virkoaa aina vaikka ei edes saisi uutta multaa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.