Blogissani on kuvia kasveista ja puutarhoista. Vasemmalla reunalla rullaavat blogitekstit, joissa kasvit on nimetty. Kokoan blogarkistoa osin kasvien tunnistusta ajatellen. Oikealla reunalla ja sivun alaosassa on kuvia, joissa lukee Click. Niitä klikkaamalla siirryt toisille sivustoille ja uusiin puutarhamaisemiin.

My blog consists of pictures of various plants and gardens. On the left side of the screen you can roll my texts where the plants are identified. I do this blog concerning identification of plants. On the right side of the screen and down below you can see pictures with click-windows on them. By clicking them you can go to other websights and new garden views.

torstai 7. huhtikuuta 2011

Kevätpuutarha 2011 messujen rakennuspäivänä eilen tapasin floristimestari Taisto Taskisen. Taisto ja Lyhty ry:n ulkotyöpajalaiset rakensivat messujen yleiskoristelua.  Lisätietoa lyhtyläisistä osoitteesta http://www.lyhty.fi/

Kekkilä lainasi meille vihervitriinin, johon saamme kirjoja esille ja myyntiin. Heidän osastollaan ahkeroi mukava iloinen tiimi, jäivät sinne vielä iltamyöhään istuttamaan. Vitriinille oli juuri sopiva tila osastollamme. Paikka on siis 6b18. Meidän tiimimme on Tammimäen talonrakennus, konevuokraus Veli Nopea ja tietokirja Puutarhan vihreä vuosi.

2 kommenttia:

  1. Eipä kestä mitään Vihervitriinin lainauksesta :-)

    Kirjoitin siitä messurakentamisesta mun blogiin ja pistin sinne sen sun yhden kuvan. Öitä, terv. H

    http://www.cameragardening.com

    VastaaPoista
  2. Lisääpä blogiisi mm tuoreen Glorian juttu kirjastasi. Muitakin muistan nähneeni, mutta en muista missä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.