Blogissani on kuvia kasveista ja puutarhoista. Vasemmalla reunalla rullaavat blogitekstit, joissa kasvit on nimetty. Kokoan blogarkistoa osin kasvien tunnistusta ajatellen. Oikealla reunalla ja sivun alaosassa on kuvia, joissa lukee Click. Niitä klikkaamalla siirryt toisille sivustoille ja uusiin puutarhamaisemiin.

My blog consists of pictures of various plants and gardens. On the left side of the screen you can roll my texts where the plants are identified. I do this blog concerning identification of plants. On the right side of the screen and down below you can see pictures with click-windows on them. By clicking them you can go to other websights and new garden views.

maanantai 1. elokuuta 2011

Taidetta ympäristössä
Kuori on Korkalo-taiteilijayhteisön projekti Helsingin Hauhonpuistossa Vallilassa. Puistoon on rakennettu Heksajurtta, suojarakennelma kuvitteelliselle katastrofialueelle. Jurtan on suunnitellut Vinay Guptan. Näyttelyitä, esityksiä, työpajoja ja keskustelua taiteen tehtävistä katastrofien keskellä Jurtassa 31.8. saakka. Kim Somervuoren näyttely jatkuu huomiselle. Kaksi päivää vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.