Blogissani on kuvia kasveista ja puutarhoista. Vasemmalla reunalla rullaavat blogitekstit, joissa kasvit on nimetty. Kokoan blogarkistoa osin kasvien tunnistusta ajatellen. Oikealla reunalla ja sivun alaosassa on kuvia, joissa lukee Click. Niitä klikkaamalla siirryt toisille sivustoille ja uusiin puutarhamaisemiin.

My blog consists of pictures of various plants and gardens. On the left side of the screen you can roll my texts where the plants are identified. I do this blog concerning identification of plants. On the right side of the screen and down below you can see pictures with click-windows on them. By clicking them you can go to other websights and new garden views.

maanantai 22. elokuuta 2011

Päivä Tallinnassa

Yövymme Hannelen majatalossa Vanhassa Kaupungissa.
Vien tuliaiseksi Puutarhan vihreä vuosi -kirjan http://www.tammi.fi/kirjat/ISBN/9789513158392/alue/902,903,950/navi/Uutuudet

Omahyväistä, mutta olen kirjasta ylpeä. Ajatuksella ja ahkerasti sitä työstimme. Tallinnassa on elokuista, lämmintä ja viileää samaan aikaan, taivas on tumma. Kuvaan Kadriorgin puistoa ja sen syysleimuja kännykameralla. Kuvat ovat surkeita, puisto kaunis.

Suosittelen puutarhamatkailijoille Hannelen majoituspalveluja. Me yövyimme Kappeli -huoneistossa. http://www.kuninga.com/


   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.