Blogissani on kuvia kasveista ja puutarhoista. Vasemmalla reunalla rullaavat blogitekstit, joissa kasvit on nimetty. Kokoan blogarkistoa osin kasvien tunnistusta ajatellen. Oikealla reunalla ja sivun alaosassa on kuvia, joissa lukee Click. Niitä klikkaamalla siirryt toisille sivustoille ja uusiin puutarhamaisemiin.

My blog consists of pictures of various plants and gardens. On the left side of the screen you can roll my texts where the plants are identified. I do this blog concerning identification of plants. On the right side of the screen and down below you can see pictures with click-windows on them. By clicking them you can go to other websights and new garden views.

perjantai 4. maaliskuuta 2011

Tulossa Puutarhan vihreä vuosi

Kirjoittamani tietokirja Puutarhan vihreä vuosi ilmestyy 8.3. Lämpimäiset kirjasta ovat tulossa painosta tänään. Odotusta & jännitystä.

Kirjan kuvaaja on puutarhuri/valokuvaaja Hanna Marttinen. Kokonaisuus on levollinen, tunnelmallinen ja aistikas. Kuvia on reilusti yli 300, joten katselemista kirjassa on. Olen rullannut kuvia ruudulla satoja kertoja kirjan taittovaiheessa. En väsy katseluun. Uu mama, miten  upeita kaikki puutarhat ovat!

Lisätietoa http://www.tammi.fi/kirjat/ISBN/9789513158392

1 kommentti:

  1. Kirja on aivan upea! Sain ennakkokappaleen ja olen sekä lukenut tekstiä että ihaillut kuvia yhä uudestaan :-) Hienoa työtä!!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.