Blogissani on kuvia kasveista ja puutarhoista. Vasemmalla reunalla rullaavat blogitekstit, joissa kasvit on nimetty. Kokoan blogarkistoa osin kasvien tunnistusta ajatellen. Oikealla reunalla ja sivun alaosassa on kuvia, joissa lukee Click. Niitä klikkaamalla siirryt toisille sivustoille ja uusiin puutarhamaisemiin.

My blog consists of pictures of various plants and gardens. On the left side of the screen you can roll my texts where the plants are identified. I do this blog concerning identification of plants. On the right side of the screen and down below you can see pictures with click-windows on them. By clicking them you can go to other websights and new garden views.

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Pelargoniums & Rosendals Trädgård

http://www.rosendalstradgard.se

Pelargonium M-Occold Shield & Pelargonium D-Cherry Baby
Plants from Rosendal, origin from Rockdala trädgård.Pelargonium O-Playmate,
origin Rockdala
B-Pelargonium glaucifolium,
origin Rockdala


Narcissus sp.

3 kommenttia:

 1. Kiitos hienoista kuvista. Rosendahl, se ei petä koskaan vaan tarjoaa elämyksiä kerta toisensa jälkeen. Keidas Tukholman Tukoholman keskustan vieressä.

  VastaaPoista
 2. Hei! Löysin tänne Maalaisunelma-lehdessä olleen jutun kautta. Sinulla on aivan ihastuttava puutarha. Jään heti lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan ja tervetuloa. On minulla ihana puutarha, ja työläs myös. En kesällä voi juuri lomailla, että pysyvät kasvit kuosissaan. Kivoja keitoksia ja kaunista kevättä!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.